eindtoernooi techniekacademie overwetering

De vijfde cursus van de Techniek Academie van SC Overwetering is vrijdag 16 mei feestelijk afgesloten met een onderling toernooi met individuele winnaar. Nadat iedereen 5 partijen had gespeeld bleek dat Dennis Willemsen de 1e plaats had veroverd. Mick Feikens veroverde plaats twee en Gert Jan Baltus werd derde

Zoals het bij een Techniek Academie hoort waren er ook prijzen was er ook een klassement voor de spelers met de mooiste ‘moves en skills’. Tan van de Bent werd hierbij derde, de benjamin van de groep Bryan Plette werd tweede en de eerste plaats was voor Luuk Groot Meijer die de verschillende mooie schijnbeweging

en tijdens het toernooi maakte.

De reacties na afloop waren ook dit keer weer erg enthousiast en de meeste deelnemers hebben zich dan ook al weer aangemeld voor de nieuwe cursus die in september start. De Sc Overwetering Techniek Academie biedt een speler via een leerplan de mogelijkheid om zich te bekwamen in de techniek via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan door ontwikkelen. De Techniek Academie is voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de afgelopen cursussen kwamen o.a. uit Wijhe, Olst, Wesepe, Broekland, Nieuw Heeten en Heino.

Opzet

Op vrijdagmiddag tussen 16.30 – 17.45 zijn de techniektraining op het kunstgrasveld van Sc Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 lessen per aangeboden. De volgende module start weer in september. Je kunt je via de website van SC Overwetering nu al opgeven. Er is plaats voor 4 groepen van 10 kinderen. Vol = vol. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van SC Overwetering. Kijk op

http://staging2.overwetering.nl/463/techniek-academie/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.