eagles krijgt certificaat voor beste stadionbezoek

Een bezoek aan De Adelaarshorst blijkt uit onderzoek van KNVB Expertise onder fans van de Eredivisieclubs in Nederland het beste te zijn beoordeeld van alle stadions in de Eredivisie. Met een score van 97% van de supporters die het stadionbezoek als (zeer) goed beoordeelt, scoort Go Ahead Eagles op dat overkoepelende onderdeel het beste van alle clubs op het hoogste voetbalniveau.

Tijdens het afgelopen seizoen heeft KNVB Expertise tweemaal onderzoek gedaan naar de tevredenheid van de fans van de Eredivisieclubs in Nederland. Zo ook bij Go Ahead Eagles. Vanwege de hoogste score kreeg Go Ahead Eagles dinsdagochtend van KNVB Expertise het officiële certificaat overhandigd. Daarnaast werden de overige onderzoeksresultaten gepresenteerd en toegelicht.

Zo beoordeelt maar liefst 99% van de bezoekers de sfeer in de Adelaarshorst als (zeer) goed en scoort Go Ahead Eagles landelijk gezien bovengemiddeld op de onderdelen ‘Veiligheid’, ‘Fanshop’ en ‘Social Media’.

Catering kan beter

Er zijn uit het onderzoek ook een aantal verbeterpunten naar voren gekomen, op onder meer de vlakken catering en informatievoorziening rondom kaartverkoop en website. Hiermee gaat de club aan de slag, om de stijgende lijn voort te zetten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.