eagles heeft demy de zeeuw op het oog

Go Ahead Eagles heeft haar pijlen gericht op Demy de Zeeuw. De 31-jarige middenvelder zou zijn gepolst door de Deventenaren voor een eventuele terugkeer naar de Adelaarshorst. Dat meldt Voetbal International .

De Zeeuw staat momenteel onder contract bij Spartak Moskou, maar dat loopt af waardoor hij straks transfervrij is. De Zeeuw begon zijn loopbaan als profvoetballer in 2001 in Deventer. Daarna kwam hij uit voor AZ, Ajax en Spartak Moskou. De Russen verhuurden hem vervolgens aan Anderlecht.

Transfers

GA Eagles ziet de laatste tijd vooral veel spelers vertrekken, en zal dus naar verwachting nog de nodige versterkingen aantrekken. Inmiddels hebben Falkenburg (NAC), Houtkoop (ADO), Schmidt (terug naar SC Heerenveen), Haps (terug naar AZ) en Andersen (FC Kopenhagen) Deventer ingeruild voor een nieuw avontuur. Antonia staat ook op het punt om te vertrekken aangezien FC Groningen zich heeft gemeld.

Er gaan geruchten dat Eagles bij de transfer van Antonia een speler willen betrekken in de deal. Wanneer hij naar Groningen gaat wordt de naam Michael de Leeuw veelvuldig genoemd. Maar er blijkt ook interesse te zijn vanuit FC Utrecht. In dat geval zou Eagles Michael Zullo als een goed ‘ruilmiddel’ zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.