eagles en roda verliezen allebei

De Eagles heeft haar laatste competitiewedstrijd met 1-0 verloren van Roda JC. Maar aan de Vetkampstraat was dat geen reden het feest achterwege te laten. Plezier was er genoeg op de tribune: volgend jaar immers weer in de eredivisie. En de tegenstander degradeerde.

Roda had twee jaar een Houdini act ingestudeerd om in de eredivisie te blijven. Dit jaar was er ook een goocheltruc in de maak, maar de koning van de narrow escapes kreeg deze competitie de knopen niet op tijd uit zijn kettingen. Roda won wel in Deventer, maar NEC sleepte een puntje uit het Amsterdamse vuur van de Arena.

Hoewel Amsterdamse vuur… een tamme wedstrijd was het, waarbij NEC via en eigen doelpunt tegen een achterstand opliep. Jahanbakhsh uit Iran schoot er voor NEC twee aan de goede kant in en zorgde voor een 2-2 eindstand.

En Roda, Roda won met 1-0, maar daar hadden de Limburgers niks aan. Degradatie is een feit. En Limburg heeft geen eredivisieclub meer. Overijssel wel. PEC, Heracles, Twente en The Eagles, ze handhaafden zich allemaal.

Twente-PEC ging nergens meer over, het werd er 2-2.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.