drukke zonnepanelenavond groene musketiers

Hoewel er relatief weinig mensen nog in onze gemeente zonnepanelen op hun dak hebben, is er wel degelijk een vraag naar goede informatie over zonnepanelen. Tijdens de gratis workshop zelf zonnepanelen plaatsen, afgelopen vrijdag in Lemelerveld, bleek de vraag naar informatie over diverse aspecten van zonnepanelen heel duidelijk aanwezig.

Particulieren hadden duidelijk behoefte aan informatie over hoe nu een zonnepaneel werkt, hoe je kunt bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en hoeveel je er aan kunt verdienen. Waar moet je op letten wanneer je ze wilt kopen? Maar ook: “kan ik met zonnepanelen energie-onafhankelijk worden?”. Mensen lopen met veel vragen over zonnepanelen rond, ondanks dat er al zoveel over geschreven wordt. Het is daarom duidelijk dat De Groene Musketiers met deze praktische workshop een invulling geven aan deze behoefte. We merken dat het “een tipje van de sluier” optilt waarmee mensen bezig zijn wanneer het gaat om duurzame energie. Het is duidelijk dat er genoeg vragen zijn, maar er worden maar weinig antwoorden gegeven. De avond was daarom een succes en zal worden vervolgd, ook als het gaat om andere thema’s.

Voor meer informatie kijk op staging2.degroenemusketiers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.