drie mannenkoren concert goed bezocht

In een goedgevulde Nicolaaskerk in Wijhe heeft het Wijhes Mannenkoor een 3 mannenkoren concert gegeven. Het programma deze avond was gevarieerd, mede omdat aan dit concert medewerking werd verleend door natuurlijk het Wijhes Mannenkoor zelf onder leiding van Bea Schreurs, maar ook door het Chr. Mannenkoor ’t Harde onder leiding van dirigent Henk van der Maten en de A Capella groep Sixtessens uit Zutphen.

Er kwamen verschillende liederen voorbij deze avond: Deep River, Coming home en Conquest of Paradise door het Wijhes Mannenkoor. When I’m sixty four en The Rose door Sixtessens. Het Chr. Mannenkoor met Heilig woord van God (solo Evert Ponstein) en verder het stuk O, wat een dag.

De avond werd besloten door het zingen van twee liederen, gezamenlijk gebracht door het Chr. Mannenoor en het Wijhes Mannenkoor, waarbij vooral het lied Zing een nieuw lied erg in de smaak viel bij alle aanwezigen.

Alle aanwezigen werden aan het eind van de avond bedankt, maar niet voordat er een Jubilaris in het zonnetje werd gezet. Henk Bosscher van het Wijhes Mannenkoor werd gehuldigd voor zijn 40 jarig trouwe lidmaatschap en kreeg uit handen van voorzitter Pieter Geurts daarom het bijbehorende speldje en oorkonde van de zangersbond en mooie bos bloemen overhandigd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.