doerak sponsort handbikebattle niek rensen

Kinderopvang Doerak heeft 200 euro opgehaald voor Niek Rensen. Rensen gaat meedoen aan de handbikebattle en zoekt daarvoor sponsoren. Doerak heeft verschillende acties gehouden om geld voor hem in te zamelen.

Met de allerkleinsten van het Kinderdagverblijf hebben ze lege flessen opgehaald door heel Luttenberg. De peuters van Peuterwerk hebben zelf zaadjes in een bakje gezaaid en deze verkocht. De kinderen van de buitenschoolse opvang hebben taart gebakken om te verkopen. Ook hebben de kinderen meegefietst met de fietsochtend van basisschool Esmoreit.

De Handbikebattle is een sportieve handbikewedstrijd in Oostenrijk tussen handbiketeams van revalidatiecentra. De wedstrijd vindt plaats op donderdag 26 juni. De start is op 1287 meter hoogte, op 3 kilometer van Feichten, de finish 20 kilometer verderop bij de Ochsenalm op 2150 meter hoogte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.