Home / archiefcentraal / de kleinste snoek van raalte

de kleinste snoek van raalte

Gewapend met een schepnet gingen Job en Ties uit Raalte zaterdag langs het kanaal bij Raalte-Noord te werk. Kijken of ze vis konden vangen. Nou, dat konden ze. Want beide jongens kwamen thuis met twee hele kleine snoekjes. Ze waren amper drie centimeter groot.

Nadat ze thuis trots hun vangst getoond hadden, zijn de beestjes weer netjes terug gezet in het kanaal. Zodat ze uit kunnen groeien tot grote roofvissen. Misschien dat Job en Ties over een paar hun grote snoeken nog eens kunnen vangen, maar dan met een hengel.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.