Home / archiefcentraal / de cirkel krijgt tweede cheque soroptimisten

de cirkel krijgt tweede cheque soroptimisten

Dorothé Aa, Presidente van Soroptimisten SallAnders, heeft woensdag 7 mei een cheque van 1500 euro aan Jos Elshof, voorzitter van Stichting de Cirkel Raalte, overhandigd. Ieder voorjaar organiseren de Soroptimisten SallAnders een violenverkoop voor een goed doel of project. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor de bouw van een nieuw hospice in Raalte.

Het is de tweede cheque die Stichting de Cirkel van de Soroptimisten SallAnders ontvangt. Afgelopen najaar werd met de organisatie van een benefietconcert met vocaal ensemble Voces al een bedrag van 2000 euro bijeen gebracht.

Soroptimisten zijn vakvrouwen die zich vrijwillig inzetten voor regionale, landelijke en internationale goede maatschappelijke doelen en projecten. Wereldwijd vormen de Soroptimisten een service- en belangenorganisatie die opkomt voor de mensenrechten en in het bijzonder voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.