de cirkel krijgt tweede cheque soroptimisten

Dorothé Aa, Presidente van Soroptimisten SallAnders, heeft woensdag 7 mei een cheque van 1500 euro aan Jos Elshof, voorzitter van Stichting de Cirkel Raalte, overhandigd. Ieder voorjaar organiseren de Soroptimisten SallAnders een violenverkoop voor een goed doel of project. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor de bouw van een nieuw hospice in Raalte.

Het is de tweede cheque die Stichting de Cirkel van de Soroptimisten SallAnders ontvangt. Afgelopen najaar werd met de organisatie van een benefietconcert met vocaal ensemble Voces al een bedrag van 2000 euro bijeen gebracht.

Soroptimisten zijn vakvrouwen die zich vrijwillig inzetten voor regionale, landelijke en internationale goede maatschappelijke doelen en projecten. Wereldwijd vormen de Soroptimisten een service- en belangenorganisatie die opkomt voor de mensenrechten en in het bijzonder voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.