dauwtraptocht op hemelvaartsdag

Ook dit jaar hebben we weer een traditionele dauwtrap fietstocht uitgezet in de omgeving van Ommen. Het is een bijzondere ervaring als je ’s morgens al zo vroeg op pad bent met een groep fietsers. De ochtend ontwaakt. De zon komt op. De nevel ligt nog over de velden. De vogels zingen het hoogste lied.

Wilt u dit ook eens beleven fiets dan met ons mee. We hebben dit jaar gezorgd dat we bij pechgevallen een beroep kunnen doen op rijwielhandel Brunink. Aan het einde van de fietstocht is er een dienst op een boerderij . Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Na afloop van de dienst is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. We hopen op mooi weer en een grote opkomst.

We vertrekken om 06.00 uur ’s morgens vanaf het plein voor het Hervormd Centrum.

U bent van harte uitgenodigd.

Dauwtrapcommissie PKN Ommen tel 0529-453888

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.