Home / archiefcentraal / cda grootst in raalte

cda grootst in raalte

Het CDA het in Raalte de meeste stemmen gekregen tijdens de Europese Verkiezingen. De partij kreeg 4112 stemmen. In totaal werden er 10661 stemmen uitgebracht. De Christendemocraten pakten dus 38,6 procent van alle stemmen.

VVD werd de tweede partij met 12,2 procent van de stemmen. D66 volgt op de voet met 11,5 procent van de uitgebrachte stemmen. PVV kreeg met 845 stemmen in totaal 7,9 procent van de stemmen, PvdA 7,8 procent, SP 7,3 procent en Groen Links 4,3 procent.

Alle uitslagen vind je hier.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.