bruna raalte in andere handen

Alie en Jan Kolkman dragen vanaf 3 juni de Bruna in Herenstraat in Raalte over aan Ben en Annet Ellenbroek. Alie en Jan hebben veertien jaar met heel veel plezier gewerkt en willen hun klanten graag bedanken voor hun jarenlange vertrouwen en klandizie. Op dinsdag 3 juni gaat de winkel officieel open onder de nieuwe eigenaren.

“We wilden wat meer tijd maken voor onszelf. Dus we gaan met pensioen. Misschien wat eerder dan gebruikelijk, maar het was een vrijwillige keuze”, licht Jan Kolkman het besluit toe. De overname van de winkel is geregeld via Bruna, maar ze kenden elkaar al wel. De nieuwe eigenaren van de winkel komen uit Raalte. “Wij komen uit Nunspeet, maar Raalte heeft altijd als thuis gevoeld”, zegt Jan. “We krijgen ook hele leuke reacties op het nieuws.”

Veel zullen klanten de komende tijd niet gaan merken van de wisseling van de wacht. “Het hele team blijft. Er zal altijd wel wat veranderen, dat zou anders ook gebeurd zijn. Het blijft gewoon een Bruna met dezelfde artikelen, maar een andere eigenaar”, volgens Jan.

Op zaterdag 31 mei om 15.00 uur hebben klanten de mogelijkheid om afscheid te nemen van Alie en Jan. Daarnaast worden dan de nieuwe eigenaren Ben en Annet verwelkomd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.