brommer en solextoer tijdens midzomerfeest

Allereerst zullen de snellere brommers beginnen aan een route van ongeveer 75 kilometer door Salland, hierna zullen de langzamere solexen volgen in de route van 30 kilometer. Onderweg zijn er enkele plekken waar een hapje en een drankje genuttigd worden.

Andere jaren stond de zondagochtend tijdens het Midzomerfeest vooral in het teken van de Amerikaanse Toertocht. Na 10 jaar Amerikaanse toertochten heeft de daarvoor verantwoordelijke werkgroep besloten er mee te stoppen, vandaar dat Stichting Midzomerfeesten Mariënheem dit jaar de brommer- en solextoertocht houdt.

Alle individuele deelnemers, maar ook brommer- en solexclubs, kunnen zich zondagochtend 22 juni vanaf 09.00 uur melden op het Midzomerterrein, waarna zij rond 10.00 uur kunnen starten met de toertocht. Deelnemen aan de toertocht kost 5 euro per persoon. Mochten er vragen zijn, dan kunnen die gesteld worden aan Sander Schutte via staging2.midzomerfeest.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.