Home / archiefcentraal / briefje waarschuwt voor snelheidscontrole

briefje waarschuwt voor snelheidscontrole

Een briefje op een hectometerpaaltje langs de N35 moet automobilisten waarschuwen voor snelheidscontroles van de politie. “Na 500 m flitser!” staat er op het briefje op het paaltje geschreven. Het briefje zit op een hectometerpaaltje bij de Ganzepanbrug tussen Wijthmen en Heino.

Bij de Ganzepanbrug worden door de politie regelmatig snelheidscontroles gehouden. Of het briefje, met zijn kleine formaat, opvallend genoeg is om al het passerende verkeer te waarschuwen is nog maar de vraag. Het idee erachter is in ieder geval nobel.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.