Home / archiefcentraal / braziliaanse sferen bij summerweekend dalfsen

braziliaanse sferen bij summerweekend dalfsen

Dalfsen gaat dit jaar spetterend de zomer in! Op zaterdag 21 en zondag 22 juni staat het evenemententerrein geheel in het teken van het Summerweekend. Jong en oud kan deelnemen aan zowel beachsoccer als beachvolleybal.

Braziliaanse sferen toveren Dalfsen twee dagen lang om tot Copacabana aan de Vecht. Op het veld naast het gemeentehuis zal een parelwit strand liggen. Daar strijden teams in twee leeftijdscategorieën om de prijzen bij het beachsoccer- en het beachvolleybaltoernooi. Deelname is voor iedereen mogelijk en de inschrijving is inmiddels gestart via www.projectsports.nl. Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

Ook buiten het veld kunnen Dalfsenaren van alle leeftijden zich tijdens het Summerweekend optimaal vermaken. Het publiek zal niet alleen genieten van het sambavoetbal, er komen ook heerlijke zomerse klanken uit de feesttent. Op zaterdagavond zal daar bovendien de beachparty losbarsten. Entree hiervoor is gratis. Ga voor meer informatie naar www.projectsports.nl.

Programma zaterdag:

09.00 uur Beachsoccer jeugd (deelname gratis)

12.15 uur Beachsoccer volwassenen (€ 50,- per team)

20.00 uur Beachparty (gratis entree)

Programma zondag:

12.00 uur Beachvolleybal jeugd en volwassenen (deelname volwassenen € 25,- per team)

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.