boekstartochtenden trekken 23 kinderen

Op woensdagmorgen 14 mei en 22 mei is Saskia Koning met een muzikale Boek op Schoot bijeenkomst in de Bibliotheken in Olst en Wijhe geweest. In Olst waren op 14 mei maar liefst 18 kinderen met (groot)ouders naar de bibliotheek gekomen. De opkomst in Wijhe viel tegen, 5 kinderen met (groot)ouders kwamen naar de Bibliotheek.

Veel plezier op beide ochtenden rond het boek Kom nou Bommes. Zingen, springen en luisteren naar Saskia Koning en na afloop kon het boek over Bommes worden geleend om thuis nog eens lekker na te genieten.

BoekStartcafe

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met taal. BoekStart stimuleert lezen met baby’s, dreumesen en peuters. Kinderen die vanaf baby worden voorgelezen hebben een voorsprong daar waar het gaat om taalverwerving. Elke maand organiseert de Bibliotheek een voorleesochtend. Komt u gewoon een keer langs, drink een kopje koffie met andere ouders en luister en kijk, samen met uw kindje, naar verhalen

Waar? In de Bibliotheek in Olst en Wijhe

Wanneer? Olst: elke eerste woensdag van de maand. Volgende 4 juni

Wijhe: elke laatste woensdag van de maand. Volgende 25 juni

Hoe laat? Van 10.00h tot 11.00h

De Bibliotheek is op zoek naar voorlezers voor de BoekStartochtenden: aanmelden bij ritaglas@bibov.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.