Home / archiefcentraal / bijna 550 deelnemers aspergetocht crt

bijna 550 deelnemers aspergetocht crt

Aan de Aspergetocht van CRT Raalte hebben zondag totaal 543 fietsers en 1 wandelaar deelgenomen. 275 wielrenners namen deel aan de afstand van 100 km. Deze liep via Middel, Bathmen, Holterberg, Lemelerberg, Luttenberg en Heeten. De afstand van 60 km werd gefietst door 162 personen. Deze liep eerst gelijk met de route van 100 km, maar ging onderlangs de Holterberg en via Heeten terug naar Raalte. 107 mensen fietsten 30 km, de route riep via Middel, Eikelhof en Broekland. Het weer was redelijk, niet veel wind maar wel behoorlijk fris.

De routes werden als zeer mooi ervaren. Ook deelnemers uit de omgeving kwamen op wegen waar ze nog niet waren geweest. Alle deelnemers konden aan het eind van de route bij het nieuwe clubhuis van CRT Raalte genieten van een roergebakken aspergehapje en heldere aspergesoep, door Wim Roescher gemaakt van verse asperges van aspergebedrijf De Weerd.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.