ballonfestijn averboys bij zwembad de tippe

De Averboys en de Vrienden van de Tippe slaan de handen weer ineen voor de organisatie van het ballonfestijn, dit jaar op vrijdag 20 juni. Vorig jaar zochten zij de samenwerking op voor meer aandacht en bezoekers voor zwembad de Tippe. Dat bleek een succes en dit jaar zullen de ballonnen wederom vertrekken vanaf het terrein naast het zwembad. Het ballonfestijn wordt aangekleed met een voorprogramma, livemuziek en leuke activiteiten in en om het zwembad.

De avond zal beginnen rond 19.00 uur met een modelvliegtuigshow. Zo’n 10 vliegtuigjes zullen het luchtruim alvast verkennen. Ondertussen gaat in het zwembad de muziek aan voor het discozwemmen. Op de ligweide kan de jeugd zich uitleven op de survivalbaan en andere spelletjes.

Vanaf 20.00 uur worden de ballonnen uitgerold en klaargemaakt voor de vlucht. De Averboys en Vrienden van de Tippe verloten weer elk een ballonvlucht onder de aanwezigen. Ook nadat de ballonnen zijn opgelaten, hoeven de toeschouwers zich niet te vervelen. Met livemuziek, een hapje en een drankje belooft het een gezellige avond te worden.

Wil je Salland ook eens vanuit de lucht bekijken? Er zijn nog plaatsen vrij. Neem hiervoor contact op met G.B. Groot Beumer, gb.grootbeumer@kpnmail.nl, 0572-391603 of 06-20590124.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.