avondetappe salland voor het eerst gereden

Voor de eerste keer is gisteravond de Avondetappe Salland gereden. Met de fietstocht is geld opgehaald voor het goede doel, namelijk KWF Kankerbestrijding. Deelnemers konden kiezen voor een tocht van 70 km of 30 km. Tino Nijland was ,namens de organisatie, tevreden met het aantal deelnemers. Theo de Rooy fietste ook mee. Hans Prakke, journalist radio Tour en Theo de Rooy vertelden anekdotes over vroeger. Ze vertelden bijvoorbeeld over Jan Raas, Peter Post en Gerrie Knetemann.

De langere tocht was voor de geoefende fietser. Met deze tocht kon je over de bergen van Salland. In totaal waren er zeven beklimmingen opgenomen. Deze tocht laat zien dat Salland mee doet op beklimminggebied. De kortere tocht was bedoeld voor de recreatieve fietser en daarmee ook geschikt voor de E-bike. Deze tocht voerde over de Luttenberg, over de Lemelerberg en ging dan langs het Overijssels kanaal terug naar het punt van vertrek.

Het is de bedoeling om er een jaarlijkse terugkerend evenement van te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.