autobrand loopt met sisser af

Een melding van een autobrand op de N35 is maandag aan het begin van de avond met een sisser afgelopen. Onder de motorkap van een BMW kwam ter hoogte van de verkeerslichten bij Heino rook vandaan. De gealarmeerde brandweer hoefde echter geen bluswerk te verrichten.

Het heeft er alle schijn van dat onder de motorkap van de auto kortsluiting is ontstaan, waardoor er wat rook vrij kwam. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij, hun auto ging gelukkig niet in vlammen op.

Door het voorval liep het verkeer bij Heino wel een beetje vertraging op. De politie zette uit voorzorg een rijbaan af, waardoor het voor het verkeer richting Zwolle even schipperen was.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.