auto rodeo luttenberg zoekt nog coureurs

De inschrijfavond van de Auto-Rodeo in Luttenberg is al geweest, maar toch zijn er nog plaatsen beschikbaar. Je kan je dus nog opgeven om mee te doen. Dit jaar wordt de Auto-Rodeo in Luttenberg gehouden op zondag 1 juni.

Er wordt weer gereden in drie klassen: tot 1600 cc, van 1600 cc tot 2000 cc en een superklasse van 2000 cc tot maximaal 2900 cc. De drie overblijvers van elke manche plaatsen zich voor de volgende ronde. De afvallers kunnen zich via de herkansingsmanche alsnog plaatsen voor de (halve) finales.

Als je mee wil doen kun je je gegevens mailen naar: info@autorodeoluttenberg.nl. Voor meer informatie en de algemene eisen en voorwaarden kijk je op de website: staging2.autorodeoluttenberg.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.