andersen verlaat eagles voor fc kopenhagen

Go Ahead Eagles moet weer op zoek naar een nieuwe doelman. Stephan Andersen heeft gekozen voor een driejarig contract met FC Kopenhagen. Dat meldt Voetbal International .

Andersen kwam in de winterstop naar Deventer om Eloy Room te vervangen. Room moest namelijk per direct terug naar Vitesse, waardoor Eagles een keepersprobleem had. Andersen werd gehuurd van Real Betis en bleek een prima vervanger te zijn.

Aangezien Real Betis dit seizoen degradeerde, kon Andersen gebruik maken van een optie in zijn contract waarin stond dat hij in dat geval transfervrij mocht vertrekken. Eagles wilde de sluitpost graag houden, maar de Deen koos voor een avontuur bij FC Kopenhagen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.