albert heijn open impuls voor centrum heino

De woensdag geopende Albert Heijno lijkt in de verste verte niet meer op de C1000 die er vorige maand nog zat. Stukken groter, ruimer opgezet en een heel andere indeling dan voorheen. Hoewel het woensdag een drukte van belang in de nieuwe supermarkt was, konden bezoekers zich prima langs elkaar bewegen.

Met ook de opening van het proeflokaal/lunchroom Buuffie’s een maand geleden, in het pand waar vroeger Chinees Restaurant Lotus gevestigd was, lijkt uitbater Van de Worp goud in handen te hebben. Want de reacties op Buuffie’s zijn unaniem: Een aanwinst voor Heino.

Datzelfde geldt voor de nieuwe supermarkt. De Albert Heijn mag gerust een aanwinst voor het dorp genoemd worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.