Home / archiefcentraal / aantal ww uitkeringen stijgt hard

aantal ww uitkeringen stijgt hard

Het aantal mensen dat een WW-uitkering ontvangt in de regio is in een jaar tijd flink toegenomen. Dat blijkt uit onderzoek van RTL-nieuws. In de gemeente Raalte nam het aantal WW-uitkeringen met 29 procent toe. In Olst-Wijhe steeg het aantal WW-uitkeringen met 20 procent.

In april van dit jaar ontvingen 949 inwoners van de gemeente Raalte een WW-uitkering, dat is 5,6 procent van de beroepsbevolking. In Olst-Wijhe lag dat aantal in dezelfde maand op 456, zo’n 6,3 procent van de beroepsbevolking.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.