Home / archiefcentraal / aanmelden sportgala raalte mogelijk

aanmelden sportgala raalte mogelijk

Het Sportgala Raalte vindt op 19 september plaats in het HOFtheater in Raalte. Het Sportgala is het erepodium voor succesvolle sporters, sportverenigingen en vrijwilligers uit de gemeente Raalte. Tijdens de feestelijke avond huldigt de gemeente Raalte haar sportkampioenen en ook is er dit jaar weer een Sportverkiezing.

Tijdens de Sportverkiezing worden er in vier categorieën prijzen uitgereikt: Sportprijs individueel, Sportprijs team, Aanmoedigingsprijs en Vrijwilligersprijs. Iedereen kan tot en met zondag 15 juni kandidaten voordragen via het aanmeldformulier op de website www.sportbedrijfraalte.nl/sportgala. Uit alle aanmeldingen kiest de jury per categorie drie genomineerden. Vanaf dinsdag 1 juli tot maandag 1 september kan iedereen via internet stemmen op zijn of haar favoriete genomineerde sporter of sportteam.

Jaarlijks worden ook de individuele sporters en sportteams uit de gemeente Raalte gehuldigd. Deze sporters hebben in het voorgaande seizoen een kampioenschap behaald op nationaal of internationaal niveau. Vanwege het verplaatsen van het Sportgala van januari naar september, worden dit keer alle sporters gehuldigd die het afgelopen 1,5 jaar (tussen 1 januari 2013 en het einde van het huidige seizoen) een kampioenschap hebben behaald.

Sportverenigingen kunnen tot 1 september 2014 via het aanmeldformulier op de website www.sportbedrijfraalte.nl/sportgala een sporter of sportteam aanmelden voor de huldiging tijdens het Sportgala. Voorwaarde voor aanmelding is dat de sporter woonachtig is binnen de gemeente Raalte of sport bij een vereniging binnen de gemeente Raalte.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.