zonnehuisgroep en imminkhoeve samen

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht en Imminkhoeve tekenen intentieverklaring

Op donderdag 17 april tekenden Frank Kodden van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht en Ron Koopmeiners van de Imminkhoeve een intentieverklaring.

Beide partijen zijn voornemens om een samenwerkingsverband aan te gaan. Het samenwerkingsverband houdt in dat Imminkhoeve – aanbieder van vakantieaccommodaties – vanaf 1 januari 2015 ondersteuning rondom de dagelijkse levensbehoeften aanbiedt aan de gasten van de verschillende verblijfsaccommodaties in Lemele en Ommen. Deze optionele zorg wordt geleverd door Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.

Frank Kodden, lid Raad van Bestuur Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, meent dat deze samenwerking een mooie stap is met het oog op de huidige veranderingen in de zorg: ‘Deze zorgvraag past ons goed. Onze uitdaging is om in alle situaties flexibel te zijn, zowel in wat we doen, maar ook in hoe we dat doen. Onze visie op betrokken zorg, waarin je er als mens toe doet, vormt de basis en sluit naadloos aan bij de visie van de Imminkhoeve.’

Ron Koopmeiners, directeur Imminkhoeve, geeft aan ontzettend verheugd te zijn vanwege de samenwerking met Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. ‘Door deze unieke samenwerking, zijn wij in staat om onze gasten zorg op maat aan te bieden. Bij het gebrek aan gediplomeerde vrijwilligers bij groepsvakanties of ter ondersteuning van mantelzorgers bij individuele vakanties, zijn wij nu in staat om hen de juiste, gewenste zorg tijdens hun verblijf te bieden.´

De partijen zullen komende maanden benutten om de toekomstige samenwerking rondom het aanbieden van deze zorg, verder inhoudelijk uit te werken en onderling af te stemmen. Zeker is in ieder geval dat de Zonnehuisgroep IJssel-Vecht de gasten ondersteuning zal bieden op het gebied van algemene dagelijkse levensbehoeften (ADL)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.