zevende lustrum vof noest

Op 1 april heeft de v.o.f. Noest haar 35 jarig jubileum gevierd met een hapje en een drankje.

Sinds de oprichting op 1 april 1979 is er heel wat veranderd. In de jaren 80 werd er nog met een Belgisch trekpaard gewerkt, op dit moment heeft de v.o.f noest een uniek machinepark voor werkzaamheden op kwetsbare natuurterreinen.

Per 1 januari 2011 zijn de zonen Bart en Niels van medeoprichter Ap toegetreden tot de directie. Met gemiddeld 10 medewerkers worden de werkzaamheden in bos en natuurterreinen uitgevoerd. Al in de jaren ‘80 stond milieuvriendelijk en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Op dit moment heeft de v.o.f. noest een eigen houtzagerij die volledig op zonne-energie draait. Een uniek bedrijf met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.