zangkoor nobiz viert 15 jarig bestaan

Zangkoor Nobiz heeft afgelopen zaterdagavond haar 15-jarige bestaan gevierd met een jubileumconcert. De aanwezigen konden genieten van een mooi concert van Nobiz met een komische omlijsting van de zanger en cabaretier Ernest Beuving. Nobiz liet de aanwezigen genieten van het repertoire van 15 jaar Nobiz.

Voor de pauze was repertoire te beluisteren uit de beginperiode van Nobiz. Na de pauze was er tijd voor het recentere repertoire. Tijdens de avond was er een goede mix te beluisteren van populaire tot klassieke koormuziek.

Voor deze feestelijke gelegenheid had Nobiz opnieuw de samenwerking gezocht met Ernest Beuving en zijn gitarist Erik Raayman. In 2013 speelde Nobiz mee in de theatershow van de Bende van Beuving ‘Klap van de Korenmolen’. De formule van Nobiz met Beuving bleek ook nu weer een groot succes want publiek, koorleden en muzikanten maakten er samen een feestje van.

In het volgende theaterseizoen 2014-2015 staat Ernest Beuving en zijn band met een nieuwe show in het Holstohus Olst. Hieraan zal het Zangkoor Nobiz ook zijn medewerking verlenen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.