x11 hip jong en anders

Raalte Mode Promotie (RMP) heeft op zondag 30 maart twee modeshows gehouden in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar.Bij X11 is hip, jong en anders niet alleen een begrip… Ze laten het namelijk ook meer dan zien in de winkel aan de Herenstraat in Raalte. Collecties van onder andere All Star, Le Coq Sportif, Nubikk, SPM, New Balance, Mustang en Skechers zijn dan ook uitgebreid vertegenwoordigd. Een bijzonder nieuw merk voor X11 is Tamaris. Hiervan staan voor dit voorjaarsseizoen al diverse modellen in de winkel.

“Populair worden naar onze mening de korte boots, geheel gestyled op de broekenmode van nu”, vertelt Niels Elferink van X11. “Combineren is een kwestie van kleuren en dessins mixen. Alles kan, dus je moet het gewoon proberen. Natuurlijk kunnen we hierbij altijd advies op maat bieden. Verder verwachten wij veel van het merk New Balance. Dit trendy sneakermerk hebben wij dan ook groot staan in onze zaken.”

Voor trendy en sportieve schoenen, boots, instappers, pumps, sneakers en ballerina’s is X11 the place to be. Het uitgebreide en gevarieerde assortiment en het enthousiaste personeel staan garant om aan iedereen het geschikte schoeisel te bieden. Maar dat niet alleen, ook voor hippe kleding en bijpassende trendy accessoires kun je altijd terecht aan de Herenstraat 12!

X11 Schoenen is gevestigd aan de Herenstraat 12 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.x11schoenen.nl X11 Schoenen is een zusterbedrijf van Elferink Schoenen.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.