wraakfinalist bad shoes

Bad Shoes, Tricklebolt, We All Kissed Beth Cooper en Delgado Graze staan vrijdag 11 april in de finale van de Wraak van Salland. De laatste band kreeg een wildcard van de organisatie van de Wraak van Salland. In aanloop naar de finale presenteren we elke dag een band. Deel 1: Bad Shoes

‘Tijdens een feestje waar deze coverband uit Raalte/Deventer speelde kwamen feestgangers naar ze toe om ze te wijzen op hun vreemde schoenkeuze. Zo kwamen de bandleden op de naam Bad Shoes. Na in de winter van 2011/2012 hard geoefend te hebben aan hun repertoire, zijn ze nu hard op weg om uit te groeien tot een graag geziene coverband in Overijssel.’

Op staging2.dewraakvansalland.nl vind je de uitgebreide beschrijving van alle finalisten. De finale van De Wraak van Salland wordt vrijdag gehouden in de Leeren Lampe. Daar treedt ook De Nieuwe Stempel op, winnaar van de eerste Wraak-ronde in 2012. DJ Mellow komt plaatjes draaien. De avond begint om 20.00 uur, de entree is gratis.

En dan is De Wraak van 2014 nog niet afgelopen. Want op zaterdag 12 april is er in het Hoftheater de Muzikantendag voor alle deelnemers. Onder andere Tim Knol komt vertellen hoe je met je bandje naar grote hoogtes kunt stijgen. Er zijn ook workshops. Niet alleen deelnemende bands zijn welkom trouwens. Iedereen kan er gratis naar toe. Vanaf 15.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.