win vakman lindenhorst makelaars en taxateurs

Lindenhorst Makelaars en Taxateurs uit Raalte heeft een leuke actie bedacht om de woningmarkt een beetje te stimuleren. Koop je een woning uit het woningbestand van Lindenhorst Makelaars en Taxateurs, dan krijg je een vakman naar keuze voor een dag tot je beschikking. “Alles kan. Je kunt kiezen voor een hovenier, schilder, timmerman, metselaar of schilder. En je mag er de hele dag gebruik van maken”, vertelt Anja Linthorst namens Lindenhorst Makelaars en Taxateurs.

Lindenhorst Makelaars en Taxateurs is ontstaan uit een samenwerking tussen Anja Linthorst (van A Makelaardij en voorheen makelaar bij Simons Makelaars) en Wilco Lindeboom (Uw VBO Makelaar uit Heino). “We zijn gevestigd aan de Burg. Kerssemakersstraat 32 B in Raalte.”

Inmiddels heeft De Berk aan de Burgemeester Kerssemakersstraat in Raalte een flinke renovatie, modernisering en herindeling ondergaan. In het gebouw hebben Finenzo Hypotheken en Verzekeringen, Lindenhorst Makelaars en Taxateurs, Van der Werff & Timmerhuis Accountants (tevens gevestigd in Enschede), Secretaressebureau Refer, Hapimag en Falkensteiner Hotels en Residenz hun intrek genomen. Lindenhorst Makelaars en Taxateurs helpen met verkoop- en aankoopbemiddeling, taxatie, huur en verhuur en bedrijfsonroerend goed.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.