wethouders maken eerste rit in reuzenrad

Van 30 april tot en met 10 mei dit jaar komt er een groot reuzenrad te staan op de markt in het centrum van Hardenberg, een unicum voor de Vechtdalse stad. Het reuzenrad ‘Happiness wordt geëxploiteerd door Jan Lamberink van Lamberink Events, geboren in de gemeente Hardenberg (Bruchterveld). De eerste rit in het Reuzenrad op woensdag 30 april zal worden gemaakt door de Hardenbergse wethouders Douwe Prinsse en René de Vent.

Vanaf 30 april staat zijn reuzenrad straks op de Markt en kunnen de inwoners van de gemeente Hardenberg gaan genieten van hun stad en omgeving op een hoogte van 40 meter. Het reuzenrad is bijzonder omdat het extra hoog is en het omgebouwd kan worden tot een Drive in Wheel. Jan Lamberink heeft hiermee onder andere drie maanden in Toronto, Canada, gestaan. Ook werd het reuzenrad omgebouwd tot de Draaiende Studio voor QMusic en stond het een aantal weken in Antwerpen. Lamberink Events is als eerste, en vooralsnog enige, reuzenrad-verhuurbedrijf ‘ISO-9001:2008-gecertificeerd’. Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagement van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Verder voldoet het reuzenrad aan alle veiligheidseisen genoemd in het warenwetbesluit attractie-en speeltoestellen. Jaarlijks vindt er een keuring door het Liftinstituut plaats. Tijdens exploitatie wordt er altijd goed op de omgeving en de mensen gelet, geen harde popmuziek, maar sfeervolle muziek met een fatsoenlijk geluidsniveau.

Eerste rit

Het Reuzenrad zal op 30 april om 15.30 uur officieel worden geopend door Stad Hardenberg Promotie en Stichting Centrummanagement Stad Hardenberg. De eerste rit zal worden gemaakt door de wethouders Douwe Prinsse en René de Vent.

Openingstijden:

De openingstijden van het reuzenrad zijn: Woensdag 30 april van 16.00 uur tot 21.00 uur. Donderdag 1 tot en met zaterdag 3 mei van 11.00 tot 22.00 uur. Zondag 4 mei gehele dag gesloten. Maandag 5 mei van 9.00 tot 21.00 uur. Dinsdag 6 en woensdag 7 mei 11.00 tot 21.00 uur. Donderdag 8 en vrijdag 9 mei van 11.00 uur tot 22.00 uur. Zaterdag 10 mei van 11.00 tot 18.00 uur. De ritprijs is € 3 ,-

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.