wennemars loopt ny marathon voor zieke kids

Erben Wennemars loopt op 2 november de New York Marathon om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Hartedroom. Hartedroom zet zich in voor kinderen met cardiomyopathie. Wennemars loopt de 42 kilometer door The Big Apple samen met toptennisser John van Lottum, oud-voetballers Kenneth Perez en Jan van Halst en gouden zwemmedaille winnaar Maarten van der Weijden.

Je kunt Team Hartedroom steunen als sponsor of als supporter. Sponsorpaketten zijn er in verschillende vormen, voor meer informatie mail info@hartedroom.nl. Als supporter kun je alle deelnemers steunen of jouw favoriete held ga daarvoor naar staging2.teamhartedroom.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.