welsum pakt groots uit tijdens koningsnacht

De Vereniging voor Volksvermaken Welsum heeft verschillende optredens geregeld voor Koningsnacht en pakt groots uit. Op Vrijdag 25 april treedt ‘Boh Foi Toch’ in samenwerking met DJ Rob Wibbelink op in dorpshuis “de Bongerd” in Welsum.

‘Boh Foi Toch’ heeft vorig jaar een optreden voor een groot publiek verzorgd en op verzoek zijn zij opnieuw vastgelegd voor een optreden in 2014. ‘Boh Foi Toch’ speelt dampende en stampende feestmuziek in Achterhoeks dialect, inhaakwalsen, melancholische nummers, up tempo rock en country-achtig werk. ‘Boh Foi Toch’ betekent: tjongejonge, het is me wat. Laat je verrassen en kom naar deze gezellige avond. Naast optredens van ‘Boh Foi Toch’ zal DJ Rob Wibbelink er een spektakel van maken.

Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website staging2.welsumevent.nl en kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15,00 euro aan de zaal. De zaal is 19.30 uur open. Speciaal voor de jeugd is er een jeugdtarief: kaarten voor de jeugd tot 18 jaar zijn tijdens de voorverkoop verkrijgbaar voor 5 euro in Dorpshuis ‘de Bongerd’, Kerklaan 22, 8196 KW Welsum.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.