wedstrijd van de week rohda alcides

De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal is het competitieduel tussen Rohda Raalte en Alcides. Een duel met een prachtig affiche, want tegenover elkaar staan de nummer 5 en 6 van de ranglijst.

Rohda bezet plekje zes op de ranglijst van de Hoofdklasse C. Met slechts twee punten achterstand op Alcides, stijgt de ploeg van Kick Maatman bij winst naar de vijfde plek. Sterker nog: Als Sneek dit weekend verliest, stijgt Rohda bij winst naar plekje 4.

Afgelopen weekend verloren de mannen van Maatman echter van (en in) Sneek. Het werd 2-1. Eigenlijk gaf Rohda de wedstrijd al een kwartier na het eerste fluitsignaal een beetje uit handen. De mannen uit Sneek wisten via Freerk de Jong en Age Hains Boersma al snel op een 2-0 voorsprong te komen. “We hadden duidelijk moeite met hun speelstijl”, analyseerde trainer Kick Maatmaan. “En we stonden in die eerste fase ook niet écht goed te verdedigen.”

De aftrap van de wedstrijd is zaterdagavond om 18.30 uur op sportpark Tijenraan in Raalte. Meedoen aan de Wedstrijd van de Week en kans maken op een mooie bal van Intersport Schutte? Voorspel dan de uitslag van dit duel in een korte reactie onder dit artikel. Bij meerdere goede voorspellingen loten we de winnaar. Meedoen kan tot de aftrap van het duel, zaterdag om 18.30 uur dus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.