wedstrijd van de week kent geen winnaar

De Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal kent deze week geen winnaar. Niemand voorspelde namelijk het 3-3 gelijkspel van Rohda Raalte en Alcides.

De wedstrijd tussen de twee concurrenten in de Hoofdklasse C kende een bizarre slotfase: Na 89 minuten gaf het scorebord 2-1 aan. Bij het klinken van eindsignaal stond het 3-3. Niet voor het eerst dit seizoen maakte Rohda Raalte een bizarre slotfase mee, met veel goals in de extra speeltijd. Ditmaal was het de thuiswedstrijd tegen Alcides die tot de laatste seconde spannend bleef.

Rohda Raalte kwam uitstekend uit de startblokken, want binnen een minuut was het raak via Boy Boerloerditi. Na een lange bal van achteruit bleef Djeremy Zandvliet rustig en bracht hij zijn ploeggenoot in stelling. Diezelfde Zandvliet kreeg later in de eerste helft een goede kans op 2-0, maar oog in oog met de doelman van Alcides kwam hij niet tot scoren.

Komende woensdag presenteren we weer een nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.