wedstrijd van de week heerde lemelerveld

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is het competitieduel tussen Heerde en Lemelerveld. De thuisploeg staat momenteel vierde op de ranglijst van de Derde Klasse B, Lemelerveld voert de lijst aan.

De Lemelervelders staan, met nog drie duels te gaan, drie punten los van nummer 2 Helios. Aan Lemelerveld is het dus zaak om die voorsprong te behouden. Qua resultaten lijkt Lemelerveld in elk geval in goeden doen: Het laatste puntverlies dateert van 16 februari.

Toen werd er met 1-1 gelijk gespeeld tegen Heeten. Lemelerveld koestert goede herinneringen aan de vorige wedstrijd tegen Heerde. Thuis won oranje-wit met maar liefst 5-2.

Zondag mag Lemelerveld dat opnieuw proberen. Aftrap om 14.00 uur in Heerde. Mooie bal van Intersport Schutte winnen? Voorspel dan in een korte reactie onder dit artikel de uitslag van de wedstrijd. Meedoen kan tot de aftrap. Bij meerdere goede voorspellingen loten we de winnaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.