wedstrijd van de week de bekerfinale

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal is de bekerfinale. PEC Zwolle staat zondag voor de derde keer in de historie van club in de finale van de beker. Twee keer eerder (in 1928 en 1977) verloor Zwolle de finale. Zondag mag PEC het nog eens proberen, tegen Ajax.

Beide ploegen stonden dit seizoen in de competitie al twee keer tegenover elkaar. In september won Ajax in haar eigen ArenA met 2-1. In Zwolle werd het in februari 1-1.

Hoewel de Ajacieden torenhoog favoriet zijn (zeker gezien hun positie als bijna kampioen), zet Zwolle zichzelf niet zomaar buitenspel. Binnen de club wordt het duel bestempeld als het belangrijkste treffen van het seizoen.

En Ron Jans? Die benadert de wedstrijd, voor de buitenwacht, even guitig als altijd. “Frank heeft als coach nog nooit de beker gewonnen…. Maar ik trouwens ook niet.”

Een mooie bal van Intersport Schutte Raalte winnen? Voorspel dan de uitslag van de bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax. Meedoen kan tot aan de aftrap: 20 april, 18.00 uur. Let op: Je kunt alleen meedoen door de uitslag na de reguliere speeltijd te voorspellen. Verlenging en penalty’s tellen we niet mee. Bij meerdere goede voorspellingen loten we een winnaar. Succes!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.