Home / archiefcentraal / vrachtwagen knalt achterop auto op n35

vrachtwagen knalt achterop auto op n35

Een vrachtwagen is dinsdagmiddag achterop een auto geknald op de N35 bij Heino. De motor van de auto sloeg bij de verkeerslichten bij Heino-Zuid af. De achteropkomende vrachtwagen kon niet meer remmen en knalde achterop de auto.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Er werd wel een ambulance opgeroepen, maar de bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij en kon zelf naar huis na het ongeluk. Zowel de vrachtwagen als de personenauto zijn afgesleept.

Lees ook

Natuurmomenten: Het voorjaar komt op gang

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.