voorinschrijving autorodeo luttenberg

Als je mee wil doen aan de autorodeo in Luttenberg moet je je persoonlijk aanmelden. Als je zeker wil zijn van deelname, neem je een geldig rijbewijs mee en kom je naar de inschrijving. Die vindt plaats op vrijdagavond 11 april van 19.30 uur tot 21.30 uur in Gemeenschapscentrum Elckerlyc, Butzelaarstraat 22 in Luttenberg.

Dit jaar wordt de Autorodeo in Luttenberg gehouden op de zondag na hemelvaart, oftewel op zondag 1 juni.Er wordt weer gereden in drie klassen: tot 1600 cc, van 1600 cc tot 2000 cc en een superklasse van 2000 cc tot maximaal 2900 cc. De 3 overblijvers van elke manche plaatsen zich voor de volgende ronde. De afvallers kunnen zich via de herkansingsmanche alsnog plaatsen voor de (halve) finales.

Voor meer informatie en de algemene eisen en voorwaarden ga je naar de website: staging2.autorodeoluttenberg.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.