Home / archiefcentraal / vital centre start met vital totaal

vital centre start met vital totaal

Vital Centre Raalte start in april met het allernieuwste leefstijlprogramma Vital Totaal. Met dit programma werk je in drie maanden intensief, op een verantwoorde en effectieve manier, aan een gezondere leefstijl die bij jou past.

Persoonlijke leefstijladviseur Ilse Pullen kijkt samen met jou naar jouw huidig beweeg- en voedingspatroon en bespreekt met jou hoe een gezondere en actievere leefstijl ingepast kan worden in jouw dagelijks leven. Je gaat aan de slag met persoonlijke doelen en je persoonlijke beweegplan. Ook maak je gebruik van een ‘beweeg Pebble’, die registreert hoeveel je dagelijks beweegt. De leefstijladviseur motiveert en inspireert, en is gedurende het programma jouw persoonlijke contactpersoon en coach.

Informatiebijeenkomsten

Nieuwsgierig? Kom dan vrijblijvend naar een van de informatiebijeenkomsten op 9, 14 en 16 april om 19.30 uur, bij Vital Centre aan de Hammerweg 8b in Raalte. Wil je zeker zijn van deelname? Meld je dan nu alvast aan via raalte@vitalcentre.nl of 0572-351840.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.