vier voorstellingen in hoftheater

dt de week leuk afgesloten met de grappige familievoorstelling ‘Moddervet’ van VET Kindercabaret (5+).

Op woensdagavond 2 april speelt Klaas van Eerden zijn nieuwste show ‘Sixpack’. Niet voor niets heeft Sixpack de bijnaam ‘the best of Klaas’ gekregen, want in deze voorstelling ziet het publiek alle sterke nummers van de 6 cabaretshows van Klaas voorbijkomen.

Nog één keer de beste typetjes, conferences en muzikale hoogstandjes van de afgelopen 12,5 jaar. Een vat vol herkenbaarheid voor de vaste fans maar ook een ideale manier om voor het eerst kennis te maken met de veelzijdigheid van Klaas.

Deze voorstelling vindt plaats op woensdag 2 april. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 17 euro.

Op vrijdag 4 april staat Roué Verveer op het podium van het HOFtheater met de cabaretvoorstelling ‘FF wat anders’. Roué werd in 2010 genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. In alweer zijn zesde avondvullende voorstelling gooit hij het roer om en de stand-up comedian in hem komt meer naar voren. Één ding verandert niet: het publiek gaat zoals gewoonlijk naar huis met buikpijn van het lachen.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 4 april. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Op zaterdagavond 5 april speelt de Wëreldbänd de avond humoristisch aan elkaar in de voorstelling ‘Playground’. Al jaren weet de Wëreldbänd muzikaliteit te combineren met humor en theater.

De vindingrijke musici beheersen een onwaarschijnlijk aantal instrumenten en nemen in deze nieuwe voorstelling hun eigen speeltuin mee naar het theater. Alles is mogelijk op de playground van de Wëreldbänd: Ontploffende clowns, Schubert in de lucht en Popeye in Brazilië. Muziektheater met een flinke dosis humor.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 5 april. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro.

Op zondagmiddag 6 april kan het publiek genieten van de familievoorstelling ‘Moddervet’. Nellerike, Daan en Sjamke rollen van het ene Vette spelletje in het andere. Dansen, zingen liedjes, laten je lachen, spelen allerlei vreemde typetjes.

Dit keer zie je bij VET idiote regelmoeders, spelletjes met eigenaardige spelregels, vieze praatjes en gekke Belgische tv programma’s. Ze vervelen zich op hilarische manieren, willen nog lang niet naar bed en mogen 1 minuut herrie maken. Humor voor het hele gezin.

Deze voorstelling vindt plaats op zondag 6 april. De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 10 euro.

Kaarten voor de voorstellingen in het HOFtheater zijn te bestellen via de Bibliotheek Raalte (0572-361361 ) of via staging2.HOFinSalland.nl. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.