veel volk bij vuren in heeten

Bij het grote Heetense Paasvuur trof fotograaf Alex Witteveen prins Albert en prinses Monique van de carnaval. Zij staken daar het vuur aan. De scouting liep met fakkels mee en hielp het paasvuur aansteken.De vlam ging snel door de bult hout en onder een mooie ondergaande zon was het bere-gezellig met al die Hetenaren.

Heeten kende ook een tweede Paasvuur. In de beumershoek bij de familie Mekers kwamen buurtbewoners bij elkaar onder het genot van een hapje en drankje. Iedereen neemt wat mee. Bankjes voor de ouderen en ook de jeugd had banken mee genomen. Gewoon gezellig zo’n paasvuur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.