varkenshandel schenkt bus aan baalderborg

Op 12 april jl. gaf Varkenshandel Dijk aan de Markeweg in Brucht een geweldig feest ter ere van de opening van hun nieuwe kantoorpand. Alle genodigden konden de werkplaats, het nieuwe kantoorpand, de wasplaats en de vrachtauto’s bezichtigen.

Beide broers Dijk (eigenaren) besloten voor hun feestelijke opening de genodigden te vragen geen cadeaus te geven, maar eventueel een gift te doen aan de Stichting Vrienden van de Baalderborg Groep. In de uitnodigingen stond dan ook vermeld dat deze gift ten goede zou komen aan een nieuwe bus voor de bewoners van Grasklokje 80 en 45 (respectievelijk woonlocaties voor jeugdigen/jongvolwassenen en volwassenen), beiden locaties van de Baalderborg Groep.

De Stichting Vrienden van de Baalderborg Groep heeft als doel voorzieningen of materialen te bekostigen die buiten het normale budget vallen en in het directe belang zijn van cliënten. Deze keer is gekozen voor de aanschaf van een nieuwe(re) bus voor de cliënten van woonlocatie Grasklokje. Al enige tijd werd er gebrainstormd over ideeën hoe geld kon worden ingezameld om de oude bus te vervangen. De bus is voor zowel de cliënten als de medewerkers van grote meerwaarde, omdat deze in grote mate bijdraagt aan onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Niet alleen voor leuke uitstapjes en boodschappen word de bus gebruikt, maar ook voor vervoer van en naar hobby’s, verenigingen e.d. die niet op fietsafstand te bereiken zijn. Zonder eigen vervoer zouden ze daar niet heen kunnen, zonder afhankelijk te zijn van anderen.

De cliënten van het Grasklokje in Hardenberg willen alle personen die een gift hebben gedaan hartelijk bedanken en laten weten erg te gaan genieten van het gesponsorde “uitje” waar ze naar toe zullen gaan in hun nieuwe(re) rolstoelbus. Varkenshandel Dijk: Bedankt!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.