van de brake houdt infodag over kunstgras

Handelsonderneming Van de Brake houdt zaterdag 12 april een informatiedag over kunstgras. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen belangstellenden zich laten informeren over deze onderhoudsarme aankleding van de tuin.

Arnold van de Brake vertelt er graag meer over. “Wij hebben nu 22 verschillende soorten in ons assortiment. Eigenlijk veel te veel, maar we willen ook graag de nieuwste modellen blijven toevoegen aan het assortiment. Voordeel van zo veel keuze is dat wij voor ieder budget wel een mooie grasmat kunnen verzorgen.”

Kunstgras wordt steeds mooier. Van de Brake heeft al een kwaliteit waarin vijf kleuren verwerkt zijn. ‘Prachtig gras dat zacht aanvoelt’, maar volgens de ondernemer’ ijzersterk’ is.”Wij geven op de meeste producten tien jaar garantie.”

Kunstgras is onderhoudsarm. Wie in de herfst en winter er voor zorgt dat het blad van het gras verwijderd wordt en de rest van het jaar let op de vervuiling kan jarenlang genieten van een mooi, blijvend groen grasveld zonder de wekelijkse maaibeurten.

Tijdens de informatiedag kunnen belangstellenden geheel vrijblijvend advies krijgen over de aanschaf en onderhoud van kunstgras. Handelsonderneming Van de Brake is gevestigd aan de Sponturfwijk 3 in Dedemsvaart. Meer informatie vind je op staging2.goedkoopkunstgras.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.