Home / archiefcentraal / twee scholieren bijna tegelijk aangereden

twee scholieren bijna tegelijk aangereden

Twee scholieren zijn maandagmiddag bijna tegelijk aangereden op de Zwolsestraat in Raalte. De ene scholier werd aangereden op de kruising met de Monumentstraat. De fietsster raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Nagenoeg op hetzelfde tijdstip werd honderd meter verderop, op de kruising van de Zwolsestraat met de Hofstedelaan, ook een scholier aangereden. Deze scholier kwam er met een slag in het wiel en een kapotte broek van af.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.