truckrun raalte doet rondje salland

Voor cliënten van Zozijn is gister voor de tiende keer de truckersdag georganiseerd. Dit is een initiatief van chauffeursvereniging Drivers Uut Salland en stichting Zozijn. In totaal deden er 170 vrachtwagens mee aan de Truckrun 2014. In drie colonnes van ongeveer 50 trucks maakten ze een rit door het Sallandse land en dorpjes.

Met veel getoeter en zwaaien hadden de chauffeurs en cliënten veel plezier in hun cabine.

Ze genoten van veel aandacht langs de weg zo ook bij de doorkomst in Elshof. Na afloop van de rit

was er nog een gezellig samenzijn. De chauffeurs en de bedrijven zetten zich belangeloos in voor deze Truckrun.

De Truckrun wordt jaarlijks georganiseerd voor cliënten van Zozijn, een organisatie die ondersteuning geeft aan mensen met een verstandelijke beperking, mensen met niet aangeboren hersenletsel en kinderen en jongeren met een ontwikkelingsprobleem.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.