tourist info geopend bij infocentrum ijssel

In Infocentrum IJssel Den Nul is een ‘Salland Tourist Info’-punt geopend. Met het Holstohus in Olst en Primera Schippers in Wijhe ook als ‘Salland Tourist Info’-locaties beschikt Olst-Wijhe nu over drie infopunten. Op deze locaties is een ruimte ingericht waar toeristische en recreatieve informatie beschikbaar is.

Ooit was de kleinste VVV-winkel van Nederland gevestigd in Wijhe. Tijden veranderen, de wijze waarop mensen een vakantiebestemming of toeristische informatie zoeken ook. Dit alles heeft te maken met de opkomst van internet.

VVV Olst en Toeristinfo Wijhe hebben afgelopen jaar besloten om toenadering tot elkaar te zoeken. Er is namelijk één gemeenschappelijk belang: goed gastheerschap voor de gemeente Olst-Wijhe. Dit door middel van het verstrekken van toeristische en recreatieve informatie over Olst-Wijhe en de regio Salland, niet alleen voor bezoekers maar ook voor inwoners.

VVV Olst en Toeristinfo Wijhe zijn vanaf 1 januari 2014 opgegaan in één stichting: Stichting Toerisme & Recreatie Olst-Wijhe (STROW). Tevens zijn de websites van VVV Olst en Toeristinfo Wijhe samengevoegd. Er is een gebundeld aanbod van toeristische informatie te vinden op staging2.olstenwijhe.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.