tour de folk met ralda en annethe dansers

In het Hoftheater vindt zondag 15 juni de voorstelling Tour de Folk plaats. Het is een voorstelling van Ralda uit Raalte en de AnneThé Dansers uit Tilburg. In een gecombineerde voorstelling laten Ralda en de Annethé Dansers zien dat (Nederlandse en internationale) folklore boeiend is en een inspiratiebron voor choreografen.

De AnneThé Dansers is een projectgroep met dansers onder leiding van Annette Truyens. Annette heeft de afgelopen jaren laten zien hoe je met de (Nederlandse) folklore als basis spannende choreogafieën kunt maken. De voorstelling Vrouwvolk was in verschillende theaters van Nederland te zien en werd hoog gewaardeerd.

Voor de voorstelling Tour de Folk heeft Annette Truyens de samenwerking gezocht met andere dansgroepen. Elke voorstelling, die ook nu weer in verschillende theaters in het land zal staan, is uniek, omdat aan elke voorstelling een andere groep meewerkt. Steeds zoekt Annette de samenwerking met en lokale dansgroep.

Toen Ralda gevraagd werd om samen met de AnneThé Dansers een voorstelling te geven in het HOFtheater, was Ralda meteen enthousiast. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van de voorstellingen van Annette Truyens, maar ook omdat een voorstelling als deze laat zien hoe folklore en tradities nog steeds een inspirerend kunnen zijn. Daarnaast is het natuurlijk geweldig om in het vernieuwede HOFtheater op te treden.

De voorstelling begint om 16.00 uur. Zodra de kaartverkoop start, zal dat via de gebruikelijke kanalen bekend

worden gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.