top fit salland the barn officieel geopend

‘The Barn’ is zondag officieel geopend door Wethouder Wagenmans. Voor Mathijn en Marloes Veldkamp heeft hij veel betekend, omdat hij dacht in mogelijkheden. Daardoor konden ze hun droom, een eigen sportaccommodatie in Luttenberg, realiseren.

“De opkomst was fantastisch”, vertelt Marloes. “Het lijkt wel of heel Luttenberg en omgeving graag wilde zien hoe mooi het geworden is. De reacties waren overweldigend. Niemand had verwacht dat het er zo vernieuwend uit zou zien. Iedereen reageerde dat het er zo anders uit zag dan bij een sportschool.”

Mathijn: “We moeten ons natuurlijk ook onderscheiden. Dit doen we door de locatie, de zaal, de materialen en de nieuwe manier van trainen. Hiervoor maken we gebruik van het funxtion concept. Dat staat voor functioneel trainen, met de x-factor en heel veel fun. Om meer het gevoel te geven van de mogelijkheden van de zaal hebben we de bootcampers en bootwalkers gevraagd om mee te werken aan de demonstratietrainingen. Deze gaven in grote getalen gehoor aan dit verzoek en dus kon het publiek genieten van een mooie voorstelling. Bovendien konden ze zelf ervaren wat het is om met de attributen aan het werk te gaan. Ook de kinderen waren super enthousiast. De leuke kleuren nodigen uit om lekker te ‘spelen’.”

Trainer Teun had een mooi parcours voor ze uitgezet en hier werd actief gebruik van gemaakt. “Trainen moet fun zijn zodat je eigenlijk niet eens door hebt dat je aan het trainen bent. En je weer zin hebt om terug te komen. En dat is gelukt. De eerste aanmeldingen zijn binnen.”

Mathijn vervolgt: “We zijn maandag de 31e gestart met de eerste trainingen. Zelfs mensen die al jaren niet gesport hebben, hadden zich aangemeld. Sportschoenen en outfit moesten nog worden aangeschaft. Het is laagdrempelig en iedereen kan de training doen op zijn/haar eigen nivo. Wij zorgen voor veel begeleiding zodat de oefeningen op de juiste manier worden uitgevoerd. Je mag de training altijd een keer gratis uitproberen.”

Sportdorp Luttenberg ondersteunt dit nieuwe initiatief om meer mensen aan het bewegen te krijgen en komt met een aanbieding speciaal voor de Luttenbergers. Meer informatie is te vinden op de site staging2.topfitsalland.nl of bij Mathijn Veldkamp via 06-53330106.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.